Gig4You

Organiseer je eigen exclusieve online Optreden

Back to English
Image
Russia
Image
Germany
Image

Met de lockdown als gevolg van Civid-19 uitbraak, werd ik min of meer gedwongen werkeloos thuis te zitten: alle locaties waar ik tijdens de voorjaarstour zou optreden werden gesloten en dan sta je als muzikant machteloos en compleet zonder werk. 

Leuk is anders, vooral wanneer je zo graag speelt als ik.

 

Daarom besloot ik online een aantal "Covid Concerts" te verzorgen: de eGigs. 

Het pakte goed uit: ik vond het nog veel leuker dan ik vooraf verwacht had en het bleek ook veel populairder dan ik me had kunnen voorstellen.  Met zoveel mensen die afstemden mag je spreken van een groot succes.

Er keken mensen uit ten minste 19 verschillende landen! Ik was duidelijk niet de enige die veel plezier aan de eGig heeft beleefd!

Na 17 optredens vanuit mijn huis noteerden we op Facebook tot nu toe ...

3,342 Vind ik leuk - 17,762 Opmerkingen - 290 x Gedeeld - 45,000 Weergaven

Gezien die positieve reacties lijkt het me zinvol om door te gaan met deze speciale “eGigs”, waarbij ik me niet wil beperken tot de de zaterdagavonden vanaf 20.00 uur, maar iedereen de kans wil bieden om op welke dag of uur van de week dan ook, een exclusief optreden door mij te laten verzorgen. 

De Corona-crisis bracht zijn beperkingen met zich mee, maar biedt ook kansen en hoeft de  Live Music niet helemaal te stoppen... Dus

Als je de komende maanden (terwijl ik letterlijk niets te doen heb tot oktober wanneer de Autumn Tour in Holland begint) een feestje thuis plant met familie en vrienden, of misschien een zomerbarbecue gaat organiseren en wat livemuziek wil dan is dit je kans. 

Maak je feestje of partijtje nog specialer met een door mij verzorgd exclusief optreden.

Neem gewoon even contact met mij op: het kan op elke dag van de week, op elk moment van de dag, jij vraagt, wij draaien... Er zijn geen vaste of vooraf afgesproken kosten, doneer gewoon wat je wil na de eGig.

Het optreden is privé en voor alleen jou (en met wie je het deelt), alles wat je nodig hebt is een Facebook-account en een mooi scherm, zet het volume hoger en het werkt allemaal perfect. 

Ik zou het erg op prijs stellen wanneer je dit concept met je eigen contacten, vrienden en bekenden zou willen delen om het idee te helpen verspreiden. Ik verheug me echt op de eerste eGig van de persoon die buiten de gebaande paden durft te treden om iets geheel nieuws te proberen. Neem gewoon contact met me op en we regelen het allemaal.

Image
Image